Online Salarisadministratie goed geregeld!!!

Vraag direct een offerte aan

Uw salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk

U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Vast contactpersoon

Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon. Uw contactpersoon is uw vaste aanspreekpunt en u kunt bij hem of haar terecht met al uw vragen.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van Juneman Administraties!

Verlofregistratie

Met Juneman Administraties kunt u online uw verlof registreren. U kunt Juneman Administraties het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

Salarisrapportages en aangiftes

Online heeft u altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.

Verzuimregistratie

Met Juneman Administraties kunt u eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden, waardoor uw werknemer weer sneller aan de slag is én waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Leaseauto's en verstrekkingen

In Juneman Administraties kunt u eenvoudig leaseauto's van het bedrijf en de medewerkers registreren en bijhouden. Verstrekkingen kunnen ook worden bijgehouden.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op Juneman Administraties een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Digitaal wijzigingen doorvoeren

Met Juneman Administraties kunt u digitaal wijzigingen voor uw personeel aangeven. Deze kunnen vervolgens goedgekeurd en verwerkt worden door uw salarisadministrateur.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Alles uitbesteden
Volledige service, geen zorgen en meer kwaliteit.
Samenwerken
Maandelijkse kwaliteitscontrole en ondersteuning.
Zelf doen
Zelfstandig gebruik maken van onze online HR- en Salarissoftware.

10 EURO

per loonstrook

8 EURO

per medewerker

Contact sales

Volledig uitbesteden?

Kiest u ervoor om uw HR- en salarisverwerking volledig bij ons uitbesteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR- en salarisadministratie.

Samenwerken?

U kunt gebruik maken van een eenvoudig HR- en salarissysteem en uw vaste salarisexpert controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt. Samenwerken.

Zelf doen?

Bent u op zoek naar een eigen HR- en Salarissysteem, dan kiest u voor zelf doen. Natuurlijk beheren we voor de belangrijkste HR- en salarisinstellingen. En u kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van de HR- en Salarisexperts van Juneman Administraties.